Koud bij de tandarts..

Administrator (admin) on 04.02.2019

4 februari 2019, ingezonden stukje in de Telegraaf:

Bij de tandarts was het steenkoud, hij stookt de praktijk ’warm’ met een milieuvriendelijke warmtepomp, zo meldt lezer X;

Vandaag was ik bij mijn tandarts in W. Hij had zijn praktijk eind vorig jaar verplaatst naar een nieuw zorgcentrum in W. Er heerste een ijzige temperatuur in het pand. Op mijn vraag of de verwarming was uitgevallen vertelde men mij, dat er verwarmingsapparatuur met een warmtepomp was geïnstalleerd. En dit levert helaas beneden de 4°C. onvoldoende warmte leverde om het gehele pand te verwarmen. In het pand zijn een dokter, fysiotherapie en een apotheek gevestigd.
Waarschuwing voor iedereen, die een warmtepomp wil aanschaffen: laat u eerst door een echte deskundige voorlichten en geloof niet de zogenaamde ’klimaatdeskundigen’ die in allerlei praatprogramma's op de tv verschijnen...
Aldus de inzender van het geplaatste stukje.


Jammer eigenlijk, steeds dit soort berichten in de krant zonder te onderzoeken wat hier nu verkeerd is gegaan. Dit maakt de Nederlander angstig voor de overstap.  Natuurlijk kunnen warmtepompen uw huis (en tandartspraktijk) ook bij -10 °C warm krijgen mits door de installateur een goede keuze wordt gemaakt. Helaas: de tandartspraktijk waar het wel goed werkt (en lekker warm is) komt niet in het nieuws.   Daar krijgen we soms toch wat 'kiespijn' van...   :-)

Back

Go to top

logo© Warmtepomp-tips.nl, zaterdag 20 april 2024

Pagina: - Warmtepomp blog en nieuws items
Tags:Warmtepomp, blog, nieuws, waterstof, ontwikkeling, tips, toepassing, temperatuur, kennis,
Beschrijving: Blog: Hoe zit het met de ontwikkeling van de warmtepomp, kunnen we deze overal al toepassen? Of wachten we op waterstof.