Diederik Samsom verzorgt de opening van de vakbeurs 2021

Administrator (admin) on 28.09.2021

Diederik Samsom verzorgt de opening van de vakbeurs 2021

Persbericht Vakbeurs Energie, 2021

Trots maken wij ons openingsnummer bekend: keynote spreker Diederik Samsom vertelt over het Europese ‘Fit for 55’ klimaatmaatregelenpakket en gaat in gesprek met kopstukken Maxime Verhagen, Doekle Terpstra, Marjolein Demmers, Steven van Eijck en Theo Henrar. 
 
De opening vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 10:00 uur in de Centrale Entree van de Brabanthallen. In verband met de verwachte aanloop, is besloten de deuren daarvan die dag een half uur eerder te openen, en wel om 09:30 uur. Vakbeurs Energie duurt tot en met donderdag 14 oktober.  
 
Fit for 55 geeft invulling aan de Europese doelstelling om voor 2030 een reductie van de netto uitstoot van ten minste 55% ten opzichte van 1990 te realiseren. Met vergaande gevolgen voor vrijwel alles en iedereen in Nederland. Economisch gezien, echter, biedt het programma de ‘BV Nederland’ ook kansen.
 
Een groot deel van het pakket treedt al op 1 januari 2023 in werking. Er is dus weinig tijd om bedrijfsprocessen aan te passen om zo de stijgende uitstootkosten te vermijden. Ter gelegenheid van de officiële opening van Vakbeurs Energie en de Nationale Energie Week, geeft Samson een toelichting.
 
Daarop volgt een gesprek tussen hem en de vertegenwoordigers van ‘s lands  meest betrokken sectoren en maatschappij: Maxime Verhagen van Bouwend Nederland, Doekle Terpstra van Techniek Nederland, Marjolein Demmers van Natuur & Milieu, Steven van Eijck van RAI Vereniging en Theo Henrar van FME.

 

Vakbeurs Energie, Den Bosch 
 

Back

Go to top

logo© Warmtepomp-tips.nl, zaterdag 20 april 2024

Pagina: - Warmtepomp blog en nieuws items
Tags:Warmtepomp, blog, nieuws, waterstof, ontwikkeling, tips, toepassing, temperatuur, kennis,
Beschrijving: Blog: Hoe zit het met de ontwikkeling van de warmtepomp, kunnen we deze overal al toepassen? Of wachten we op waterstof.